Tarieven Osteopathie van Beek 2024


Hieronder volgen de tarieven voor een behandeling osteopathie voor volwassenen, baby's en kinderen.

Intake + behandeling (max 50 min): € 78

 

Behandeling (max 50 min): € 78

 

Korte behandeling  (max 25 min): € 48


U kunt in de praktijk contant of per pin betalen. Een behandeling moet ten minste 24 uur van te voren worden afgemeld anders wordt deze in rekening gebracht.

 

Vergoeding

Osteopathie wordt door de meeste ziektekostenverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering, alleen wanneer de behandelend osteopaat is geregistreerd. Afhankelijk van de verzekeraar en het pakket kunnen hier verschillen in zitten. De betreffende verzekering kan u hierover informatie verstrekken. Belangrijk om te weten is dat de vergoedingen voor osteopathie niet ten kosten gaan van het eigen risico.

 

Een verwijzing van de huisarts is in principe niet noodzakelijk. Vereiste voor de verzekering is dat de betreffende osteopaat geregistreerd staat bij het NRO (Nederlands Register Osteopathie) en eventueel lid is van het NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie). Zo kunt u er verzekerd van zijn dat in deze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan en dat uw factuur geheel of gedeeltelijk kan worden vergoed door uw aanvullende ziektekostenverzekering.

 

Osteopathie van Beek staat geregistreerd bij het NRO en is lid van het NVO.